IPTV

För dig som har tänkt att köpa en vpn för iptv, så är detta rätt guide för dig att läsa. Som du säkert känner till är iptv inte lagligt i Sverige, vilket också gör att du verkligen behöver en säker vpn då. Men det stannar inte där med kraven som sätts på en vpn för iptv, utan du måste också ha en snabb vpn. Eftersom att det handlar om att streama tv-kanaler, så krävs det hög hastighet. Tyvärr så är det få VPN-tjänster som fungerar bra till detta, och detta beror på att bara några få av vpn-tjänsterna har tillräckligt många vpn-servers i Sverige.

Vilken vpn är bäst för iptv?

När vi har testat de olika tjänsterna har vi kollat mycket på snabbheten framför allt, och det märktes snabbt vilka vpn-tjänster som inte var nog snabba. Naturligtvis har det också betydelse vilken iptv tjänst du väljer, eftersom att vissa iptv-tjänster är snabbare än andra. Men av de vi testade så var våran favorit kombo iptv från IPTV.se, kombinerat med NordVPN.

Detta är också den kombinationen som iptv.se rekommenderar ihop med deras tjänst, och vill du veta mera så kan du läsa mer om hur en vpn till iptv fungerar på länken. Där får du också reda på mera om hur iptv-tjänsterna fungerar, och vilka kanaler du får.

Är det säkert med IPTV ihop med en VPN?

Att man aldrig kan vara helt 100% säker på nätet känner du säkert till, men oss veterligen eller någon annan i branschen så har inget torskat med att använda iptv-tjänster när dem har haft en VPN. Om du väljer en säker vpn, så skyddar du dig i vart fall mycket bättre än utan en vpn.

Kan man ha en gratis vpn till iptv kanaler

Vi har själva inte testat någon gratis vpn till iptv kanaler, då vi både läst på iptv.se om att det inte fungerar bra och att sunda förnuftet säger nej. Man skaffar ju sig en VPN för att försäkra sig om att man är skyddad, och då är det korkat att snåla med några kronor i månaden genom att tumma på vpn-tjänsten. Utöver detta har en alla gratis vpn-leverantörer också otroliga problem med hastigheten, då dem har få serverar som många använder samtidigt.

De flesta av gratis vpn-tjänsterna har också oftast hastighets begränsningar, och hur mycket data du kan använda. Dessa vpn tjänsterna lever på intäkter från reklam, vilket i sig också slöar ner hela upplevelsen.