VPN TILL IPHONE

VPN-för-iphoneEn vpn till iphone är egentligen ingen speciell vpn i sig, utan det handlar snarare om att hitta en vpn-tjänst som fungerar på din iphone. För det är faktiskt inte alla vpn-klienter som har en specifik app för Iphone användare, vilket betyder att du i sådana fall inte kan använda dig utav deras tjänster. Detta är naturligtvis inget problem om du använder dig utav en tjänst som NordVPN, RusVPN eller PureVPN. Dessa tre tjänster är välutvecklade, och har appar för dig som använder iphone och mac datorer.

Vilka vpn-tjänster rekommenderar vi till iphone?

Vi på Bästa VPN har naturligtvis testat och jämfört det olika vpn-tjänster som erbjuder app för iphone användare, och har tagit fram våra favoriter. Som vi skrev ovan så är det ingen större fara vilken stor vpn-tjänst du än väljer om du ska köra via din iphone, men undvik gratis vpn tjänster som inte har stöd för iphone oftast. Men vill du vara säker på att det är en tjänst som fungerar snabbt, säkert och problemfritt ska du välja någon av de tre vi nämnde ovan.

Använda VPN på iPhone

För dig som vill lära dig mer om hur du kan använda VPN på Iphone, så har Apple själva skrivit en bra artikel om det. Du hittar mera info om hur man kan använda VPN på iPhone, och hur du kan installera en VPN-app från App Store.

Så installerar du en vpn-app iphone telefon

Till och börja med måste du välja vilken vpn-tjänst du ska ha, och den måste naturligtvis också ha en app till iphone. När du säkerställt att tjänsten i fråga har en app för din iphone, går du sedan in på App Store från Apple. Ladda ner VPN-appen och logga in med de kontouppgifterna du fick när du köpte vpn-tjänsten. När du är inne i själva appen, så är det bara att slå på vpn-tjänsten och köra.

Vill du välja vilken server du vill koppla upp din vpn-app på din iphone ifrån, så brukar det finnas sådana inställningar i appen. Detta är inget tekniskt jättesvårt, utan oftast ganska lätt att fixa även för den oerfarna användaren av vpn-tjänster på iphone.

Osäker på vilken vpn-tjänst du ska välja?

Känner du dig fortfarande lite osäker vilken vpn-tjänst du ska ladda ner en vpn-app ifrån, så kan du läsa våran guide med de bästa vpn-tjänsterna just nu. Där får du bättre överblick av vad varje tjänst kan erbjuda, och varför du ska välja just dem.